lørdag 30. januar 2010

Babysvøm og reisetips?

Vi har begynt å sikle litt...etter en liten sydentur, kanskje i april/mai. Er utrolig mange som reiser på ferie når de har en liten en, de sier det er lettvint!? Men ja, jeg har nå littegranne lyst :) Det er jo flere reisebyråer som har family-hotell med tilrettelagt for babyer. Kan få/få låne/leie vogn, babyseng, stellekommode og det meste man trenger. Det er jo genialt! Trenger jo nesten ikke ta med seg noen ting da jo!
Noen som leser her og som har vært på tur med en liten bebis rundt 6mnd!? Tar gjerne i mot tips og forslag om sted i så fall! :)
Er det noen som har lyst til å henge seg på også, kanskje?

Og forresten hadde pappaen min og bestepappaen til Theo bursdag torsdag; Gratulerer så mye med dagen som var!

I dag har vi gjort noe nytt, vi dro i Ankerskogen svømmehall! Pappaen og Theo var uti vannet mens mammaen løp rundt og tok bilder.
Det var Theo sitt første møte med svømmehall og basseng, og det gikk i grunn over all forventning. Så ut som han følte seg trygg og fin inntil pappaen sin i bassenget. Dem var så fine!
Herlig å dra ut og finne på familieting :)

Nå sitter a mor hjemme og slapper av, mens lille matros sover og pappaen er ute på farten med jobben.
Kose seg!

3 kommentarer:

Ingelin sa...

Nemmen så nuttin daaa ;) Ser ut som han koste seg ja! Han har vel den refleksen fortsatt at han kan "puste under vann" eller no? Ganske praktisk i så fall ;)

Anonym sa...

Her har vi en svømmedyktig liten gutt

Hilsen Bestemor

ninabakke sa...

Så koselig med babysvømming :)